Társvadász


Life Coaching - Életvezetési tanácsadás a párkapcsolat sikerét is hozhatja

Life CoachingÖn is boldogságra törekszik. Szeretne kiegyensúlyozott, teljes életet élni, amelyben munka, magánélet, társas kapcsolatok és önmegvalósítás, egyaránt örömöt jelentenek.

Mindezek elérésében azonban, sokszor akadályokba ütközhet, bizonytalanná és tehetetlenné válhat.

A változtatások lehetősége a saját kezében van, mégis új döntésekre, új magatartásra lesz szüksége. Ebben segít egy életvezetési tanácsadó.

A life coaching Amerikából indult, és Nyugaton már régóta népszerű módszer, melynek segítségével útmutatást kaphat egy nehéz élethelyzetben. Lényege, hogy egy objektív, kívülálló személy segít kézbe venni a sorsát, legyőzve a régi beidegződéseket, félelmeket.

Nem pszichoterápiáról van szó, hiszen nem a múltat, hanem a jövőt helyezi fókuszba ez a módszer.
Nem a szerencsén, hanem Önön múlik, hogy elégedett-e az életével. Hogy valaki számára mi az elégedettség, azt legbelső hite alapján maga határozza meg, és ebben az életvezetési tanácsadó támogatja.

A coach segít céljai kitűzésében és megvalósításában, a szemléletváltásban, a döntéshozatalhoz szükséges értékei megerősítésében. Ő egyenrangú partner, aki észrevételeket tesz, és kérdésekkel ösztökél, nem ítélkezik, viszont rendszeresen számon kéri Önön, amit Ön helyesnek tart. Nem hagyja, hogy elvesszen a kétségei között. Kérdései nyomán Ön felismeri élete buktatóit és megtalálja a válaszokat, amelyeket saját döntéseként felelősen fog alkalmazni. A beszélgetések során új fénybe kerül minden berögződése következménye, és világossá válnak lehetőségei is.

Az egész folyamat lényege ugyanis az, hogy önismerete fejlődése által céljait hatékonyan megvalósítsa. Olyan képességeket és készségeket sajátíthat el, amelyekkel sikeresebbé válhat a mindennapokban.


Keressen fel az e-mail kitöltésével most! >>>

© 2010 Tarsvadasz.hu. Minden jog fenntartva. All rights reserved. Jogi információk.