Társvadász


ADATKEZELES

Adatvédelem

A www.tarsvadasz.hu személyes azonosításra alkalmas adatokat nem gyűjt.

Az oldal használatának feltételei

Az Duals Társkereső Kft. tartja fenn ezt az internetes oldalt az Internet közösség számára. A Duals Társkereső Kft. biztosítja a lehetőséget a www.tarsvadasz.hu böngészésére és tanulmányozására, személyes tájékozódás vagy a céggel való kommunikáció céljából.

Jogi nyilatkozat

Az Duals Társkereső Kft. mindent megtesz, hogy pontos és megbízható információk szerepeljenek a weboldalon, de nem vállal garanciát a tartalom pontosságáért. Minden felhasználó egyetért, hogy a weboldalhoz való hozzáférés és annak használata, annak értelmezése a saját felelőssége. Sem az Duals Társkereső Kft. sem bármely más, a www.tarsvadasz.hu létrehozásában vagy készítésében résztvevő fél nem felelős a weblaphoz való hozzáférésből vagy annak használatából eredő közvetlen, előre nem látott, indirekt vagy büntető jellegű kárért, vagy bármely hibáért vagy mulasztásért.

Szerzői jog

A www.tarsvadasz.hu weblap teljes tartalma (képek és szöveg) szerzői jog védelme alatt áll, és a Duals Társkereső Kft. kifejezett írásos engedélye nélkül semmilyen formában nem terjeszthető, nem letölthető, nem módosítható, nem használható fel újra és közzé sem tehető.

Felhívjuk figyelmét, hogy a www.tarsvadasz.hu weboldalon emberekről vagy helyekről készült képek az Duals Társkereső Kft. tulajdonai. Ezen képek felhasználása vagy azokkal való visszaélés kifejezetten tilos, kivéve az Duals Társkereső Kft. engedélyével való felhasználás. A képek engedély nélküli használata vagy azokkal való visszaélés a szerzői jogról, a védjegyekről valamint a rágalmazásról és becsületsértésről, a titkosságról és nyilvánosságról szóló törvény megsértése.


© 2010 Tarsvadasz.hu. Minden jog fenntartva. All rights reserved. Jogi információk.